Ingrediencie:
- 200 ml cícerovej šťavy
- ½ čajovej lyžičky vínneho kameňa
- 200 g erytritolu
- 400g kokosového krému
- Čerstvé ovocie (podľa vášho výberu)
- Mandle
100% záruka spokojnosti
Doručenie do 2-4 pracovných dní
Pri nákupe nad 49 € doprava zdarma!
Právo na vrátenie 14 dní
Osvedčená kvalita
100% záruka spokojnosti
Doručenie do 2-4 pracovných dní
Pri nákupe nad 49 € doprava zdarma!
Právo na vrátenie 14 dní
Osvedčená kvalita
Rozhodli sme sa predstaviť vám tím Nature’s Finest. Kto vytvára obsah na Instagrame a Facebooku, kto stojí za blogmi a receptami?
V kuchyni s Monikou sa k nám tentokrát pridala Manja Margon, ktorá sa tiež podieľa na vzniku tejto kuchárskej šou. Spolu s Monikou pripravia vynikajúci, veľmi špeciálny vegánsky dezert – koláč Pavlova torta.
1. Na prípravu lahodného a čerstvého vegánskeho koláča Pavlova torta potrebujeme vopred vychladenú cícerovú vodu alebo aquafabu (nemala by byť solená). Do tekutiny pridajte špičku lyžičky práškového vínneho kameňa. Cícerovú vodu potom rozšľaháme ručným mixérom, kým sa v hmote nezačnú tvoriť vrcholy, asi 5-10 minút.
2. Do hmoty pridajte mletý erytritol (cukor v kryštáloch sa na prípravu aquafaba neodporúča) a miešajte ďalších 5 minút. Nakoniec, ak je to potrebné, pridajte lyžičku alebo dve octa z bieleho vína a dobre premiešajte.
3. Pripravenú hmotu pomocou lyžice dáme na papier na pečenie a vytvoríme kruh, ktorý by mal byť po stranách o niečo vyšší ako v strede.
4. Pripravený koláč vložíme do vyhriatej rúry na 120 stupňov a pečieme asi dve hodiny, kým vrch nestuhne. Potom sa koláč dobre ochladí – asi 4 hodiny. Najlepšie je pripraviť si koláč deň vopred, takže pekne vychladne.
5. Pridajte do torty vyšľahaný kokosový krém a ozdobte ovocím. Dali sme na vrch jahody, maliny a čučoriedky. Posypali sme aj drvenými mandľami.
Dobrú chuť!
V košíku nie sú žiadne produkty.
Pridajte k objednávke a ušetrite!
Prírodná alternatíva kávy
Účinná receptúra na obnovenie prirodzenej rovnováhy mikroflóry
Detoxikačná receptúra pre krásu 2 v 1, ktorá pomáha čistiť telo a predchádza oxidačnému poškodeniu buniek
Naša webová stránka je zabezpečená a chráni vaše osobné údaje. Súbory cookie používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našej webovej stránky a na poskytnutie personalizovaného nakupovania. Kliknutím na tlačidlo "Prijať všetko" súhlasíte s ich používaním. Môžete ich odmietnuť kliknutím tu. Viac informácií o našich zásadách ochrany osobných údajov nájdete tu.