Ingrediencie:
- 200 ml cícerovej šťavy
- ½ čajovej lyžičky vínneho kameňa
- 200 g erytritolu
- 400g kokosového krému
- Čerstvé ovocie (podľa vášho výberu)
- Mandle
Rozhodli sme sa predstaviť vám tím Nature’s Finest. Kto vytvára obsah na Instagrame a Facebooku, kto stojí za blogmi a receptami?
V kuchyni s Monikou sa k nám tentokrát pridala Manja Margon, ktorá sa tiež podieľa na vzniku tejto kuchárskej šou. Spolu s Monikou pripravia vynikajúci, veľmi špeciálny vegánsky dezert – koláč Pavlova torta.
1. Na prípravu lahodného a čerstvého vegánskeho koláča Pavlova torta potrebujeme vopred vychladenú cícerovú vodu alebo aquafabu (nemala by byť solená). Do tekutiny pridajte špičku lyžičky práškového vínneho kameňa. Cícerovú vodu potom rozšľaháme ručným mixérom, kým sa v hmote nezačnú tvoriť vrcholy, asi 5-10 minút.
2. Do hmoty pridajte mletý erytritol (cukor v kryštáloch sa na prípravu aquafaba neodporúča) a miešajte ďalších 5 minút. Nakoniec, ak je to potrebné, pridajte lyžičku alebo dve octa z bieleho vína a dobre premiešajte.
3. Pripravenú hmotu pomocou lyžice dáme na papier na pečenie a vytvoríme kruh, ktorý by mal byť po stranách o niečo vyšší ako v strede.
4. Pripravený koláč vložíme do vyhriatej rúry na 120 stupňov a pečieme asi dve hodiny, kým vrch nestuhne. Potom sa koláč dobre ochladí – asi 4 hodiny. Najlepšie je pripraviť si koláč deň vopred, takže pekne vychladne.
5. Pridajte do torty vyšľahaný kokosový krém a ozdobte ovocím. Dali sme na vrch jahody, maliny a čučoriedky. Posypali sme aj drvenými mandľami.
Dobrú chuť!
Pridajte k objednávke a ušetrite!
Receptúra s koenzýmom Q10, vitamínom C a B-komplexom na ochranu pred oxidačným poškodením
Revolučná receptúra s vitamínom C, selénom a zinkom pre silný imunitný systém!
Revolučná receptúra s horčíkom a vitamínmi B na zníženie únavy a vyčerpania