Hlavné charakteristiky, ktorým musíme pri výbere venovať pozornosť: Kakao z ekologickej výroby, bez pridania cukrov, kvalitný druh kakaa, kakaové bôby a zloženie. Všetky druhy kakaových bôbov sú rozdelené do dvoch skupín – forastero a criollo. Iba do druhej skupiny však patria ušľachtilé druhy surovín, ktoré dodávajú kakau správnu kvalitu.
Kakao bolo považované za jedlo bohov medzi starými obyvateľmi Južnej Ameriky.
Bio Kakaový prášok Nature’s Finest je raw a organický z najkvalitnejších celých kakaových bôbov – Criolla.
Obsahuje horčík a železo, ktoré pomáhajú znižovať únavu a vyčerpanie a zinok, ktorý chráni bunky pred oxidačným stresom a pomáha udržiavať zdravé vlasy, nechty a pokožku. Je bohatým zdrojom antioxidantov, má ešte väčšie množstvo ako zelený čaj!
Ingrediencie pre kokosové sušienky:
- 125g kokosového cukru
- 80 g kokosového oleja
- 1 PL mleté ľanové semienka
- 1dcl ryžový nápoj s kokosom
- 1 PL vanilkový extrakt
- 190g múky
- 120g kokosovej múky
- 120g kakaového prášku
- 2 lyžičky prášok do pečiva
- štipka himalájskej soli
- práškový cukor