Ingrediencie:
- 1 hrnček mandľovej múky
- 1 PL z kokosovej múky
- 2 PL mletých ľanových semien
- štipka himalájskej soli
- 1/2 lyžičky prášku do pečiva
- 2 PL kokosového cukru
- 1/4 lyžičky stévie
- 2 veľké vajcia
- 1/2 šálky bobúľ Goji namočených v 1/4 šálky horúcej vody
- 1/2 šálky čokoládových lupienkov
Postup:
- Vo veľkej mise zmiešajte mandľovú múku, kokosovú múku, ľanovú múku, soľ a prášok do pečiva.
- Vajcia, kokosový cukor a stéviu vymiešame ručným mixérom.
- Pridajte bobule goji a kúsky čokolády. Nalejte zmes do formy na pečenie 8 x 8 (hrúbka 5 cm).
- Pečieme 15 minút pri 180 ° C.
- Nakrájajte na kúsky a podávajte.