Ako pripraviť Matcha latte?
Ak bol Váš Matcha čaj horký a trpký, určite ste použili nekvalitnú Matchu alebo Váš hostiteľ urobil chybu v príprave. Správna príprava čaju a jeho kvalita sú kľúčové pre spoznanie skutočnej chuti Matchy, ktorá je vďaka vysokému obsahu chlorofylu a aminokyselín veľmi bohatá, jedinečná a na konci zanecháva sladkú chuť v ústach.
Pre dokonalé latte Matcha by sme mali použiť bambusovú metličku, ale na penenie môžeme použiť aj nejaký iný kuchynský riad. Asi 1 čajovú lyžičku Matchy dajte do šálky a pridajte trochu studenej vody. Bambusovou metličkou vytvorte hustú pastu, do ktorej zalejete 1 dcl horúcej vody. Voda musí byť niekde medzi 60 – 70 ° C, inak bude čaj trpký a zničíme v ňom účinné látky. Matchu začneme peniť metličkou, robíme rýchle a priame pohyby v tvare písmena W. Na želanie môžete pridať svoje obľúbené mlieko (alebo pridať rastlinné mlieko: ryžové, sójové, mandľové, kokosové alebo ovsené) ) a lyžičku agávového sirupu alebo medu.
Doprajte si túto zelenú bombu pre zdravie a urobte každý deň niečo prospešné pre svoje zdravie.
Produkty v košíku
Špeciálna ponuka len tu!
Pridajte k objednávke a ušetrite!

Golden Q10
Receptúra s koenzýmom Q10, vitamínom C a B-komplexom na ochranu pred oxidačným poškodením

Vitamín C + Selén + Zinok
Revolučná receptúra s vitamínom C, selénom a zinkom pre silný imunitný systém!

Horčík + B-komplex
Revolučná receptúra s horčíkom a vitamínmi B na zníženie únavy a vyčerpania